ALTV nu ook voor de hele jonge tenniskids

ALTV nu ook voor de hele jonge tenniskids

Tennisvereniging ALTV kan tevreden terug kijken op het afgelopen seizoen. Niet alleen zijn er successen bij de jeugd ook ziet de club het aantal jeugdleden gestaag groeien.

Zowel de successen als de groei zijn te danken aan de prima samenwerking tussen de Tennisschool (TTde Mos) en de club. Speciaal voor de jongste jeugd heeft de Koninklijke Nederlandse tennisbond onlangs Tenniskids Blauw geïntroduceerd. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de tennisclub, waarbij plezier centraal staat. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden.

De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd van het kind. Trainster Susanne Esser ontvangt de hele jonge tennissers op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 16.50 uur in de luchthal op het park van ALTV. De club nodigt ouders en kinderen uit om een keertje te komen kijken en zo kennis te komen maken met de tennissport en de oudste tennisvereniging van Zoetermeer.

Het bericht ALTV nu ook voor de hele jonge tenniskids verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand