Boks! Zoetermeer
Boks! Zoetermeer

Boks! Zoetermeer

Boks! Zoetermeer

Gezellige boksschool in Zoetermeer

Boks! is een sociale en gezellige boksschool gevestigd in de da Costastraat 38 te Zoetermeer waar jong en oud samen met elkaar trainen en waar respect hoog in het vaandel staat. Bij Boks! beoefenen we de traditionele bokssport, dus geen kickboksen of andere varianten.
Boksen is een sport waarbij reactie en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld, en het is de ideale sport om fit te worden. Boksen kan bij ons op recreatief en op wedstrijdniveau worden beoefent, en we zijn aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

Boksen in Zoetermeer

Boksen is ook in Zoetermeer een populaire sport en bij Boks! houden we de drempel laag om te beginnen met boksen, en word er rekening gehouden met iedereens niveau. Ook is het stukje persoonlijke aandacht belangrijk bij Boks! en staan de trainers altijd klaar om je te helpen.

Voor wie is boksen leuk in Zoetermeer

Er zijn volwassenen bokslessen, vrouwen bokslessen, fitboxinglessen en kinder/jeugd bokslessen.Voor gevorderden is er 1x per week een aparte boksles. Als er geen bokslessen zijn dan kan er zelf ook worden getraind in de boksschool en kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten.
Er is een professionele boksring aanwezig, alsmede bokszakken, speedballs etc. Tevens is er een fitnessruimte die de hele dag door is te gebruiken en krijgen de sporters begeleiding om hun persoonlijke doelen te behalen.
Met 28 bokslessen per week, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf ook onbeperkt te kunnen trainen zijn wij dé boksschool als je wilt boksen in Zoetermeer.
Kom gezellig langs voor een gratis proefles!

BOKS! Premium Boxing Club
Da Costastraat 38
2712EW Zoetermeer

info@bokszoetermeer.nl
06-41796330
bokszoetermeer.nl

Geef een reactie

×
×

Winkelmand