Chazia Mourali te gast in Talkshow Boek&Meer

Zondag 2 september is Chazia Mourali te gast in de Talkshow Boek&Meer. Chazia Mourali is presentatrice en schrijver van columns en zelfs een toneelstuk. Recent verscheen haar debuut ‘Het einde voor beginners’.

Ruim 15 jaar nadat de moeder van Chazia Mourali is behandeld voor borstkanker, blijkt de ziekte te zijn uitgezaaid naar de lever: een doodvonnis. Een liefdevol, ontroerend, onverwacht grappig, soms schokkend persoonlijk verhaal als mantelzorger van haar zieke moeder. Laurens de Groot gaat hierover met haar in gesprek. De Talkshow Boek&Meer wordt elke eerste zondagmiddag van de maand van 15.00 uur tot ca. 16.30 uur gehouden in het Forum. Kaarten kosten € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden) en zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Wat niemand je vertelt over het moeilijkste in je leven Na het bericht dat er weinig meer te doen is voor haar moeder breekt er een zware tijd aan voor Chazia en haar familie. Samen genieten zolang het kan, onvoorwaardelijk helpen zodra het moet, is het plan. De behandelingen zijn zwaar en hebben pijnlijke bijwerkingen en de communicatie met artsen verloopt moeizaam. Tijdens een ziekenhuisopname lopen zaken volledig uit de hand. Gelukkig is er op het allerlaatst de menselijke, troostrijke en betrokken zorg in het hospice. Mourali geeft in dit boek praktische adviezen aan patiënten en mantelzorgers hoe het lijden in de laatste levensfase te verminderen en het leven mooi en betekenisvol af te ronden.

Talkshow Boek&Meer In de reeks van 8 inspirerende talkshows op de eerste zondagmiddag van de maand staan onder andere bekende schrijvers en boeken centraal, veelal rondom een thema. Presentator Laurens de Groot gaat in gesprek met de gasten over boeken en nog veel meer. Al eerder werkte Bibliotheek Zoetermeer samen met Laurens bij diverse activiteiten zoals debatten, verhalenwedstrijden en inspiratieavonden. In de volgende Talkshows Boek&Meer zijn te gast: Nelleke Noordervliet, Annejet van der Zijl & Jo Simons en Else-Marie van den Eerenbeemt. Meer informatie over de Talkshow en gasten en tickets op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Het bericht Chazia Mourali te gast in Talkshow Boek&Meer verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand