Club Cobra weer open

Burgemeester Aptroot heeft besloten dat Club Cobra weer open mag. Hij schreef een memo aan de gemeenteraad om de stand van zaken uit te leggen.

De burgemeester schrijft aan de raad: “Ik heb u op de hoogte gebracht van het schietincident dat op 28 december 2018 bij club Cobra aan de Amsterdamstraat heeft plaatsgevonden. In verband met onderzoek heb ik toen besloten de club per direct voor twee weken te sluiten. Die twee weken zijn voorbij.

Er is op dit moment voor mij geen aanleiding om een aanvullende maatregel te nemen. Dat betekent dat club Cobra weer open mag. Wel heb ik aan die opening de voorwaarde verbonden dat de eigenaar aan mij een veiligheidsplan overhandigt. Voldoet dat veiligheidsplan niet, dan kan ik alsnog overwegen een aanvullende maatregel te nemen. Mocht dat aan de orde zijn, dan informeer ik u daarover.

Het bericht Club Cobra weer open verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand