Familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt te gast in Talkshow Boek&Meer

Op zondagmiddag 2 december is Else-Marie van den Eerenbeemt te gast in de Talkshow Boek&Meer. Else-Marie is familietherapeut en schrijver van een reeks boeken over dit onderwerp.

Presentator Laurens de Groot gaat met haar in gesprek over familieleed & familieliefde, over de kracht en de kwetsbaarheid van familiebetrekkingen, juist in de maand december. De Talkshow start om 15.00 uur tot ca. 16.30 uur en vindt plaats in het Forum. Kaarten kosten € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden) en zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Else-Marie van den Eerenbeemt is familietherapeut, gespecialiseerd in familieverhoudingen en doet onderzoek op het gebied van de ouder-kind relatie. Ze is bekend van haar lezingen, interviews en van haar bijdragen aan diverse informatieve radio/tv programma’s, columns, en artikelen in dagbladen en (vak)tijdschriften over familiekwesties in de levensloop. Prof. Ivan Boszormenyi-Nagy, grondlegger van de Contextuele Familie Therapie, inspireerde haar tot het schrijven van haar eerste boek Balans in beweging, over zijn visie op individuele en gezinstherapie. Else-Marie is vanaf 1980 als gastdocent betrokken bij vele onderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen, waar zij o.a. echtscheidings- en nalatenschaps-mediation doceert. Zij is lid van Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en lid van de adviescommissie van de Kinderombudsman. Als lid van het expertpanel is zij betrokken bij de Nederlandse Gezinsraad en was ze betrokken bij de Sire Campagne: Kinderen bij echtscheiding. Samen met haar echtgenoot Dick Schlüter en zoon Paul Schlüter is zij werkzaam voor hun onderneming Balans in Beweging: Familieconsult, waarvoor zij lezingen, consulten, workshops en mediation opleidingen verzorgt.

Het bericht Familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt te gast in Talkshow Boek&Meer verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand