Greenwaves duurzaam en verantwoord energie besparen

Duurzaam en verantwoord energie advies

Advies aan consumenten en (kleine) bedrijven om energie te besparen.
Duurzaam, omdat het advies gericht is op het verminderen van de CO2 uitstoot.
Verantwoord, omdat investeringen in CO2 reductie ook kosten besparing moeten opleveren. Het verbeteren van het comfort in de woning kan een andere doelstelling zijn, dan komt de financiële besparing op de tweede plaats.

Greenwaves

Mijn missie is op duurzame en verantwoorde wijze energie besparen. Dat we duurzamer moeten leven omdat het klimaat veranderd is inmiddels breed geaccepteerd. Uit een enquête van de EU onder 30.000 inwoners uit verschillende EU landen bleek dat 80% het hiermee eens is. Begrippen als ‘energietransitie’, ‘nul op de meter’ en ‘van gas los’ zijn ook breed gedragen, maar roepen ook veel vragen op, vooral ‘wat betekent dat voor mij?’

Verantwoord energie besparen houdt voor mij in dat investeringen in energiebesparing ook een kostenbesparing moet opleveren. Een ander belangrijk aspect van verantwoord is dat het gebruiksgemak en het comfort in huis verbetert. Met een onderzoek op maat geef ik specifieke informatie aan eigenaren en huurders van woningen, zodat zij zelf beter in staat zijn keuzes te maken voor de toekomst, bijvoorbeeld voor een aanstaande opknapbeurt van de woning, maar ik geef ook veel praktische tips, waarmee je gelijk kan beginnen met besparen, in geld en CO2 uitstoot.

Aanbieding 2018.
Euro’s besparen én CO2 uitstoot beperken? Dat kan, laat een energiescan maken. Een rapportage met ‘Quick wins’ en persoonlijk advies, bijvoorbeeld hoe je goed voorbereid bent tegen de tijd dat je echt geen aardgas meer krijgt. De kosten zijn slechts € 3,-/m2 inclusief btw (voor bedrijven exclusief btw). Een woning in Zuid Holland heeft gemiddeld een oppervlak van 125 m2.

Walter van Steenis

Walter van Steenis
06-44037038

Golden Delicioushof 23, 2728 KJ Zoetermeer

Naam
E-mail
Onderwerp
Beoordeling
Commentaar

Geef een reactie

×
×

Winkelmand