Inloopmiddag wijktuin Rokkeveen

Inloopmiddag wijktuin Rokkeveen

Stapt u tijdens de inloopmiddag op zondag 23 september wijktuin Rokkeveen binnen, dan ontdekt u niet alleen een mooie groene buurttuin, maar ook dat Stichting Egelopvang Zoetermeer open huis heeft. We heten u en uw kinderen tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Wijktuin Rokkeveen en Stichting Egelopvang Zoetermeer liggen in het Burgemeester Hoekstrapark. Wandelend door de wijktuin ziet u dat de bessen geoogst zijn en de vrijwilligers er jam van hebben gemaakt. Deze zelfgemaakte jam is te koop.

Voor u staat koffie en thee klaar. Kinderen kunnen meedoen met diverse spelletjes en aanschuiven aan de knutseltafel en een uiltje of een egeltje van paardenbollen en dennenappels maken. Verder kunnen ze zich uitleven op het springkussen, zich laten schminken, stoepkrijten, ringen gooien en hun knuffel laten onderzoeken door de speelgoeddierendokter. Dus vergeet de knuffel niet mee te nemen.

Bij Stichting Egelopvang Zoetermeer kunt u met eigen ogen zien hoe de egels, die tijdens de recente hittegolf binnenkwamen, aan het aansterken zijn.

Wilt u als vrijwilliger meedoen op de wijktuin? Kom dan ook een kijkje nemen. U vindt wijktuin Rokkeveen aan de Spectrumsingel 50, 2718 JR, Zoetermeer. Telefoon: 06-11326023.

Het bericht Inloopmiddag wijktuin Rokkeveen verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand