Inspiratiemarkt 55+ Spaanse kunst en meer

Kom vrijdag 25 januari tussen 10.00 – 12.00 naar het Forum en laat je inspireren en informeren over de vele culturele activiteiten in Zoetermeer. Het thema van dit keer is ‘Spanje’. Toegang is gratis.

Heb je mooie herinneringen aan Spanje en wil je die delen en/of wil je meer te weten komen over familietradities en rituelen? Neem dan je foto’s en verhalen mee en ga in gesprek met anderen. We zorgen voor Spaanse muziek en CKC & partners presenteert haar 55-plus programma ‘Uit de Kunst’ dat in het voorjaar in het teken staat van Spanje met o.a. lezingen over Spaanse kunst, architectuur, Flamenco, Sevillanas en meer.

Ga je binnenkort naar Spanje en spreek je de taal nog niet goed genoeg? Heb je altijd al willen leren handletteren? Of ben je erg geïnteresseerd in neuro-linguïstisch programmeren? De Volksuniversiteit biedt een hoop interessante, leuke en leerzame workshops en lezingen aan in 2019. Ook de boekencollectie met mooie reisboeken staat natuurlijk voor je klaar en aansluitend kun je in het Forumcafé genieten van een Spaanse lunch.

Het bericht Inspiratiemarkt 55+ Spaanse kunst en meer verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand