Kuchentreff Zoetermeer

Het aanbod van keukens is in Zoetermeer niet heel hoog.  Als je het op 1 hand kan tellen is het veel. Gelukkig is er nu een nieuwe keukenspeciaalzaak in Zoetermeer bij gekomen. Küchentreff Zoetermeer met hoge kwaliteit keukenmerken zoals: Ballerina, Pronorm, Brigitte, Beckermann, Nobilia etc.. Daarnaast uiteraard de A merken keukenapparatuur.

Een mooie keuken trekt ook de waarde van je woning omhoog.

Een keuken ontwerpen? Dat kan! Kuchentreff heeft een hulpmiddel voor je woning, of het nu nieuwbouw is of gewoon na een verhuizing of dat je toe bent aan een nieuwe keuken, ontwerp het met de online keukenplanner.

Gelukkig is Zoetermeer weer een gerenommeerd bedrijf rijker. Kuchentreff Zoetermeer. Op de hoek van de Stephensonstraat op nummer 2 te Zoetermeer. Met u meedenkend en advies op het gebied van uw energie verbruik en op basis van duurzame energie. 

Kuchentreff Zoetermeer

Facebook

Contact
079-3031761

Stephensonstraat 2, 2723 RN Zoetermeer

Beoordeling

Deze post heeft een reactie

  1. Mooi en relaxed sfeertje. Bij binnenkomst stond één van de eigenaren Richard nog lekker een boterham te smeren (na een drukke dag). Zeer gastvrij bood hij mij een lekkere kop koffie. De opstelling van de keukens zijn erg mooi en aantrekkelijk. Hij wist mij ook te vertellen dat Zoetermeer zo’n 16.000 nieuwbouwwoningen in petto heeft, in de korte toekomst. Wij denken altijd mee aan een keukenopstelling voor onze klanten, zo bieden wij kwaliteit keukenapparatuur die elektrisch zijn. dat zal wel moeten omdat Zoetermeer de nieuwbouwwoningen niet meer aan het gasnet aangesloten zijn.

    Aldus Richard.

Geef een reactie

×
×

Winkelmand