Nieuw cultureel programma 55-plussers

De herfst/winter editie van ‘Uit de Kunst’ -het culturele programma speciaal voor 55-plussers- is uit. Het programma bestaat uit korte reeksen of eenmalige activiteiten die overdag plaatsvinden zoals lezingen over The Beatles en Indo-rock en toneelworkshops.

Chi Nguyen-Ta, marketing CKC & partners: ‘We hebben natuurlijk al heel veel activiteiten die interessant zijn voor 55-plussers, maar dit programma is echt samen met ons seniorenpanel ontwikkeld’.

The Beatles en Indo-rock

Het programma is heel divers. Sommige activiteiten zoals Klassiek ballet voor 55+ en de lezingen Kunstgeschiedenis worden – vanwege het grote succes – gecontinueerd. Op advies van ons seniorenpanel gaan we ook lezingen Muziekgeschiedenis aanbieden. Zo staan lezingen over The Beatles en Indo-rock dit najaar gepland. Andere activiteiten zijn: Fotogroep 55+, Toneel voor ontspanning en vermaak, maar ook muziek luisteren en uitwisselen tijdens de Luisterclub. Meer info en aanmelden kan via: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst

Persoonlijk advies

Voor diegenen die graag een instrument willen bespelen, maar nog niet weet welke, organiseren wij in november gratis inloopspreekuren in het CKC-gebouw aan de Leidsewallen 80. Joep Annegarn – adjunct directeur – geeft graag advies. De inloopspreekuren zijn op 6 november 13.00 – 14.00 en 14 november 11.00 – 12.00. Eerder advies kan natuurlijk ook. Bel in daarvoor naar 079-3161411 of mail naar mvc@ckc-zoetermeer.nl.

Het bericht Nieuw cultureel programma 55-plussers verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand