Nog één week en dan is het Sparkling Friday

Drie ondernemers organiseren vrijdag 18 januari voor het eerst Sparkling Friday in Zoetermeer. Dit doen zij in bedrijfsverzamelgebouw De Unie aan de Bredewater 16.

Wat is het?

Personal branding coach Bernadette Vrijling, imagoprofessional en stylist Lorenzo Homoet en journalist Celine Timmerman organiseren drie inspiratieworkshops om jezelf als ondernemer weer te laten ervaren waarom je doet wat je doet. Een frisse start van het nieuwe ondernemersjaar.

Hoe dan?

In drie workshops leren geïnteresseerden over hoe ze een goede pitch kunnen maken, hoe ze hun ondernemersboodschap via kleuren en stijl kunnen ventileren en hoe ze dat aan de buitenwereld via publiciteit kunnen laten zien. Alles om hun eigen ondernemersboodschap, hun sparkle, helder over te brengen.

En verder?

Elke workshop duurt drie kwartier, met vervolgens een kwartier ‘plas/rook/zuurstof’ pauze. We sluiten letterlijk spetterend af (hoe, dat is nog een verrassing) en er is een afsluitende borrel. De workshops kennen allemaal een serieuze ondertoon, maar we houden zeker ook van humor. Het blijft vrijdagmiddag.

Meer informatie?

Kosten zijn 40 euro per persoon (exclusief btw) mét gratis introducee. Aanmelden via info@celinetimmerman.nl. Meer informatie is te vinden op www.aserto.nl/sparkling-friday

Het bericht Nog één week en dan is het Sparkling Friday verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand