Rondleiding in de Natuurtuin

Weet u dat de Natuurtuin een afspiegeling is van de verschillende landschappen die in en rond Zoetermeer voorkomen? Tijdens de rondwandeling op zondag 26 augustus laat de natuurgids u graag alles zien.

Ook ontdekt u de daarbij behorende plantengroei en dierenleven. De wandeling start om 14.00 uur bij ’t Westpunt in het Westerpark en duurt ongeveer een uur.

De Natuurtuin staat door de warme zomer volop in bloei met nazomerbloeiers zoals harig wilgenroosje en moerasspirea. Al wandelend komt u lijsterbessen, vlierbessen, vruchten van de meidoorn tegen, waar vooral vogels van genieten. Neem ook een kijkje bij het bijenhotel en ontdek de bloemenweide. Op de akkertjes ziet en ruikt u de verschillende bloeiende planten.

Gratis

U bent van harte welkom om mee te lopen, deelname is gratis. Honden mogen niet mee in de Natuurtuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de Natuurtuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen.

Meer informatie

Voor informatie en aanmelding voor een groepswandeling en meehelpen met de werkzaamheden in de Natuurtuin, stuur dan een e-mail naar info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de tuin, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Meer informatie vindt u ook op www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

(bron: Gemeente Zoetermeer)

Het bericht Rondleiding in de Natuurtuin verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand