Sinterklaasfeest in Castellum Palensteyn

Op woensdag 5 december vindt in Castellum Palensteyn het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats georganiseerd door wijkbewoners samen met verschillende organisaties en scholen uit de wijk.

Dit jaar wordt er weer voor en door ouderen een snertlunch verzorgd, komen Sint en Piet op bezoek en wordt er een interactieve optreden door 2 pieten van Circus Nevermind verzorgd. Kinderen kunnen geschminkt worden terwijl ook de traditionele Pietengym voor kinderen van 1 tot 12 jaar plaatsvindt. Bij de Piëzo TalentenAcademie staat het beroep van de dansdocent centraal. Kinderen leren alles over het beroep en gaan zelf aan de slag als dansdocent.

Vanaf 08.45 uur tot 15.30 uur kunnen jong en oud volop genieten van het feest. Sinterklaas en Pieten zullen de feestelijke dag afsluiten om 13.00 uur. Voor de ouderenlunch zijn toegangsbewijzen te kopen voor € 1,00 per stuk. De kaartverkoop is aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253.

Organisatie

Het feest wordt georganiseerd door wijkbewoners en wordt ondersteund door -de samenwerkende- organisaties Middin, MOOI, Palet Welzijn, Wijkcombinatiefunctionaris Palenstein, Piëzo, basisscholen, Piëzo TalentenAcademie en Kern Kinderopvang en Buurtwerk. Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en supermarkt Dirk.

Programma

  • 08.45 uur ⇒ aankomst Sinterklaas en Pieten op het schoolplein van basisschool De Meerpaal aan het Rakkersveld.
  • 12.00 – 12.30 uur ⇒ Ontmoeting met Sinterklaas voor 0 tot en met 4 jarigen in de aula van de basisschool De Meerpaal aan het Rakkersveld.
  • 12.15 – 13.45 uur ⇒ Snertlunch* (en linzensoep) voor ouderen. Bezoek van Sinterklaas en Pieten, kosten € 1,00*.
  • 11.00 – 13.00 uur ⇒ Bezoek van Pieten van Circus Nevermind aan de scholen en ouderen.
  • 13.00 – 15.30 uur ⇒ Pietengym en schminken voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar (met begeleiding van ouders) en van 6 tot en met 12 jaar . Dit onderdeel is gratis.
  • 14.15 – 16.15 uur ⇒ Piëzo TalentenAcademie ‘Hoe word je hip-hop docent en wat doe je dan allemaal?’. Voor kinderen van 9 tot 14 jaar.

* Kaartverkoop ouderenlunch aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253

Meer informatie

Voor meer informatie: Christine Advokaat, christine@stichtingpiezo.nl, telefoon: 079 – 888 77 70.

Het bericht Sinterklaasfeest in Castellum Palensteyn verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand