Sjenkels dames en heren kapper Zoetermeer

Je kan het niet ontkennen, maar Sjenkels is toch één van de betere kapsalons in Zoetermeer. Top stylisten die regelmatig een training moeten volgen om op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen en trends in de haarmode vakgebied. De dames en heren kapsalon in Zoetermeer is trendy en werkt met bekende haarproducten: Damn nice hair, Nioxin, American Crew, Moroccanoil, Olaplex, Soappharmacy, Sebastian professional, Mason Pearson etc..

Alle Sjenkels kappers en stylisten in Zoetermeer, van juniorstylist tot topstylist, trainen op de Hair Academy in Delft. Hier werken we met een open opleidingsstructuur en maken we voor iedereen een op maat gemaakt trainingsschema. Het is belangrijk om te werken in je eigen tempo en op je eigen niveau zodat je kunt ontdekken wat jij het allerleukst vindt. Ook doorgroeien tot Art Director, ondernemer en/of Trainer behoort tot de mogelijkheden.

Op de Hair Academy train je met verschillende niveaus door elkaar waardoor je niet alleen leert van je trainer maar ook van elkaar. Tijdens je opleidingstraject word je begeleid door ervaren trainers die graag hun kennis overbrengen. Daar- naast is er ook gedacht aan externe trainingen. De beste namen in de branche verzorgen regelmatig inspirerende seminars.

Sjenkels - Kapsalon Zoetermeer

Dames en heren kapsalon

079 3162123

Dorpsstraat 116-118, 2712 AN Zoetermeer

Beoordeel en geef een review van Sjenkels

Beoordeling

Baasje

★★★★★
5 5 1
Mijn baasje wordt daar altijd geknipt en gestyled. Ziet er altijd goed en “geknipt” uit. Top stylisten daar.

Geef hier een reactie op de pagina van Sjenkels

Deze post heeft een reactie

  1. Hi hallo, Wat is dit een leuke kapsalon

Geef een reactie

×
×

Winkelmand