Toekomstdromen bij Speelmeer

Grote kans dat uw kinderen bij de Speelmeerslotweek met het thema ‘Toekomstdromen bij Speelmeer’ niet alleen dansend en met een grote glimlach rondlopen, maar ook ontdekken wat ze later willen worden.

Wanneer kinderen van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus, sportcentrum De Veur binnenstappen, vergeten ze de laatste week van de zomervakantie nooit. Elke dag kunnen kinderen van tot 12 jaar sporten, spelen, voetballen, klimmen op een klauterbaan, springen op luchtkussens, zwemmen en nog veel meer! Vergeet daarom de vooral de zwemkleren niet. Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er een programma in de Doezelhoek met filmpjes, knutselen en spelen. Met mooi weer zijn er waterspelletjes op het buitenterrein of kunnen ze iets lekkers maken boven een vuurtje. Iedere dag wordt afgesloten met een bijzondere activiteit, een theatervoorstelling of kinderdisco.

Workshops en spelletjes

Creatievelingen kunnen zich uitleven bij de crea-afdeling en er zijn sport- en kookworkshops. Of ontdek de Brandweerstormbaan en de survivalbaan. Spelletjesliefhebbers kunnen meedoen met bingo, op de Wii, Fun Group Gaming van 2Quest entertainment en met de gekke spelletjes bij de Speelmeer4kidzzz Presentator. Wie weet winnen ze een leuke prijs! Kortom er is voor iedereen genoeg te beleven.

Let op! Helaas gaat het programmaonderdeel ‘Bouw mee aan Het Fort van DuurSamen Zoetermeer’ niet door. Neem daarom geen afval mee.

Kosten

Kinderen en volwassen betalen € 3,10 per dag. Betalen kan met pinpas en contant (graag gepast). Kinderen van 4 t/m 12 jaar met een ZoetermeerPas (laten zien) én tegen inlevering van cheque nr. 8 krijgen gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.speelmeer.nl.

(bron: Gemeente Zoetermeer)

Het bericht Toekomstdromen bij Speelmeer verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand