Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging voor de man en vrouw

Hoe zou je het nou vinden als je lekker in je vel zit? Dat is een prettig gevoel, toch? En dat kan niemand ontkennen. Je straalt het uit en je bent energiek. Je komt daarom ook zelfverzekerd over. 

Vrouwen

- VS -

Mannen

Deze post heeft een reactie

 1. Stel je loopt iemand tegen het lijf. Of iemand ziet je zitten op een terrasje of ergens aan de bar. Of je komt ergens binnen voor een sollicitatiegesprek of je ontmoet voor het eerst een nieuwe klant… Geloof het of niet, maar die andere persoon vormt binnen 8 tot 10 seconden al de eerste indruk over jou. En ja, het gaat om je uiterlijk. Je uiterlijke verzorging, hoe je je kleedt, wat jij uitstraalt, wat jouw “energie” is. Zowel bij mannen als ook bij de vrouwen. Ik merk in mijn dagelijkse adviespraktijk dat velen daar zich (nog) niet van bewust zijn. Door je ervan bewust te zijn hoe jij jezelf neerzet, ofwel wat jouw “personal brand” is vergroot je aanzienlijk de kans op succes. Zowel privé, als ook in het zakelijk verkeer.

  In mijn artikelen ga ik je laten nadenken en geef ik je korte tips over hoe jij het beste tot je recht kan komen. Hoe jij het best uit de verf komt. Uit de anonimiteit stapt en weet hoe jij je het beste neer kan zetten, zonder dat je je zelf daarbij verliest.

  Aangenaam: mijn naam is Chris Khouw, personal stylingcoach van Zoetermeer e.o. Mensen die zeggen dat uiterlijk en uiterlijke verzorging niet belangrijk is zeggen eigenlijk: ik koop een bank om op te kunnen zitten en niet meer dan dat. Ik rijd een auto om droog en veilig van A naar B te komen en niet meer dan dat. Ik koop kleding om mij warm te houden als ik het koud heb en niet meer dan dat. Ieder zijn of haar ding uiteraard, maar hoe jammer is dat!

  Ja, ik ben soms best confronterend in wat ik zeg, maar uiteraard nooit persoonlijk. Reacties vind ik leuk en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

  Groetjes en veel leesplezier!

  Chris

Geef een reactie

×
×

Winkelmand