Winterwandeling in de Natuurtuin

Zin in een heerlijke frisse winterwandeling in de natuur? Kom dan op zondag 25 november om 14.00 uur naar het Westpunt in het Westerpark. Een gids geeft u dan een uur lang een rondleiding door de Natuurtuin.

Vanwege de winterrust is de Natuurtuin gesloten van 15 december tot halverwege februari. In deze periode vindt groot onderhoud plaats. Om bezoekers toch te kunnen laten genieten van het winterse landschap van de Natuurtuin, zijn er naast 25 november ook winterwandelingen op 1 en 27 januari. Deelname is gratis, al is de tuin helaas minder toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Honden mogen niet mee in de tuin. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Kijk voor meer informatie op www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

Onderhoud

Op dit moment is het meeste maaiwerk in de natuurtuin gedaan. De insectenweide heeft nieuw zand gekregen en is opnieuw ingezaaid met bloemen. Ook tijdens de Natuurwerkdag op 3 november is er flink geklust door vrijwilligers. Het maaisel is afgevoerd, sommige paadjes kregen een nieuwe laag schelpen en er is een extra pad met houtsnippers naar het bruggetje van de tuin aangelegd. Wilt u ook meehelpen in de Natuurtuin? Stuur dan een mail voor meer informatie naar info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

Het bericht Winterwandeling in de Natuurtuin verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand