Zuid Europese tafrelen tijdens RVOZ Zomer BBQ

Zuid Europese tafrelen tijdens RVOZ Zomer BBQ

Op maandag 25 juni organiseerde ondernemersvereniging Raad Voor Ondernemend Zoetermeer haar jaarlijkse zomer-BBQ bij de Hof van Seghwaert in Zoetermeer. Een setting erg veel weg had van een groots familiefeest in een zonnig, Zuid Europees land. Toch was het gewoon midden in de stad. Met dit evenement gaf het kersverse RVOZ bestuur een prachtig visitekaartje af namens het Zoetermeerse zakenleven.

Voorzitter Benita van Wegen kon haar geluk niet op. Niet alleen het weer was voortreffelijk, ook de bijzondere locatie bleek uitstekend te bevallen. De meeste ondernemers kennen de voormalige perenboomgaard in de wijk Zegwaard wel, maar veel waren er nog nooit geweest. Die lieten zich dan ook graag rondleiden door een van de gastvrouwen van de perenhof.

Na het welkomstwoord van de voorzitter mocht wethouder Jan Iedema de aanwezigen toespreken, stelde een nieuw lid zich voor en had de Stadsdichter een passend gedicht over het buurtinitiatief. Maar toen kon de BBQ dan eindelijk beginnen. Aan een lange tafel midden tussen de perenbomen en de moestuin genoten de Zoetermeerse ondernemers en hun gasten, waaronder Floravontuur directeur Ruud Steggerda, wethouder Robin Paalvast, gemeenteraadsleden en burgemeester Aptroot, van een drankje, verschillende salades en een heerlijke hamburger, stokje saté of spareribs.

De leden van de RVOZ genoten bij de Hof van Seghwaert van hun jaarlijkse BBQ

De slogan van de ondernemersvereniging ‘RVOZ verbindt’ kwam nog nooit zo goed tot zijn recht als vandaag. Er werden onderling dan ook veel nieuwe contacten gelegd. De aanwezigen lieten zich het eten goed smaken en genoten ondertussen van mooie en bijzondere gesprekken met hun tafelgenoten. Zelfs burgemeester Aptroot besloot toch een vorkje mee te prikken en genoot zichtbaar van zoveel tevreden ondernemers in zijn stad.

Het bestuur van de RVOZ kan terugkijken op een zeer succesvol evenement waarover nog lang nagepraat zal worden.

Meer informatie is te vinden op www.rvoz.nl of via secretariaat@rvoz.nl.

Het bericht Zuid Europese tafrelen tijdens RVOZ Zomer BBQ verscheen eerst op Zoetermeer.

×
×

Winkelmand